De Wijngaard

Wie we zijn

Pagina delen

Welkom!

De Vrije Baptistengemeente De Wijngaard is een eigentijdse gemeente met een open karakter. Iedere zondag hebben we om 10:00 uur een samenkomst in het World Trade Center in Leeuwarden. U bent van harte uitgenodigd!

Eerste keer in de kerk?

Wees welkom! U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen rondom het kerkgebouw. Er zijn parkeerwachten aanwezig om u te begeleiden. Bij de deur van staan er mensen van de Wijngaard klaar om u te verwelkomen. Wanneer u vragen heeft kunnen zij u verder op weg helpen.

HizKids zijn GOUD waard

Kinderen zijn in De Wijngaard belangrijk en verdienen een speciale plek. We beginnen het eerste kwartier van de dienst met z'n allen, dus u kunt uw kinderen gerust meenemen naar de grote zaal. Er wordt vanaf het podium aangegeven wanneer de kinderen van 0-12 jaar naar hun eigen zaal gebracht kunnen worden. En mocht het nodig zijn dan kunt u de allerkleinsten ook voorafgaand aan de dienst al naar hun eigen plek brengen.

Avondmaal

Iedere eerste zondag van de maand en bij speciale momenten, zoals met Pasen, wordt het Heilig Avondmaal gevierd. Deze viering heeft dan een belangrijke plaats in de dienst. Met deze viering herdenken wij wat Jezus Christus voor o­ns heeft gedaan. In o­nze gemeente mag iedereen, vanaf 15 jaar, die Jezus Christus kent als zijn verlosser deelnemen aan het Heilig Avondmaal.

Introkring 2018

Introductiekring

De introkring van de Wijngaard staat voor gezelligheid en inhoud. Tijdens een drietal woensdagavonden (20.00-21:30 uur) leren we elkaar kennen en behandelen we de visie en werkwijze van De Wijngaard. Op basis van deze avonden kun je weloverwogen een keus maken om wel of niet lid te worden. De introkring start drie keer per jaar in de maanden maart, juni en oktober.

Meer weten over De Wijngaard? U kunt zich voor de eerstvolgende Introkring opgeven bij Richard Santinge: voorganger@wijngaard-leeuwarden.nl of telefoonnummer 058-2941638