De Wijngaard

Crossover 18-25

Pagina delen

Crossover

CROSSOVER is een groep jongeren tussen de 18-25 jaar, die één keer in de twee weken samenkomt op de zondagavond van 19.00 uur tot +/- 22.00 uur.

CROSSOVER betekent kruispunt; als jongere zit je in een leeftijd waarin vaak (grote) keuzes worden gemaakt. Hierbij valt te denken aan relaties (liefde), opleiding, werk, huisvesting, maar ook wordt er op deze leeftijd vaak een basis gelegd voor je verdere geloofsleven. CROSSOVER staat als symbool voor het kruispunt waarop je je kunt bevinden. Het doel van de avonden is om sturing en richting te geven in je relatie met God en verdieping in je geloofsleven te brengen. Dit om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met de bijbel en zo Gods weg en kruispunten te doorlopen. Met enthousiaste en bewogen leiding willen wij samen op zoek gaan Gods plan met jouw leven! De studieavonden worden afgewisseld met activiteiten zoals bijvoorbeeld een barbecue, kerstgaladiner of kamp. In de studieavonden willen we door middel van bijbelstudie, samen bidden en delen, discussiëren over uiteenlopende onderwerpen ontdekken waar jouw gaven en talenten liggen en op zoek gaan naar jouw plek in de gemeente.

Ben jij op zoek naar leeftijdsgenoten met passie voor Jezus en het volgen van Zijn weg, wil jij met en van elkaar leren, bemoedigen en gezellig samen zijn, dan hopen wij je snel te ontmoeten bij CROSSOVER!

Harm Jan & Gerie: crossover@wijngaard-leeuwarden.nl