De Wijngaard

Activiteiten

Pagina delen

Zorg

Help elkaar met de moeilijke dingen in het leven (Galaten 6:2). Daar staat gemeentezorg voor. Wij bieden bemoediging, troost en ontferming (2 Korinthe 1:4).

In het leven kunnen er problemen, zorgen of obstakels zijn waar je iedere keer weer in vastloopt, hoe je het ook probeert. Met als gevolg dat de worsteling effect heeft op je dagelijks functioneren of op je geestelijk leven. Het kunnen hele aanwijsbare problemen zijn die kunnen voortkomen uit boosheid, verdriet of angst. Of door onverwerkte obstakels uit het verleden.

Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezighoudt? Wij van gemeentezorg bieden je een luisterend oor. Gezamenlijk kijken wij dan verder naar de vervolgstappen. Zodra professionele hulpverlening in zicht komt, helpen wij je bij de overdracht. Gemeentezorg kan dan gezien worden als een ondersteuning of aanvulling daarop.

Bel of WhatsApp ons gerust voor een vrijblijvend gesprek op 06-23658552.Of mail naar gemeentezorgwijngaard@gmail.com. U ontvangt van de zorgcoördinator binnen 2 werkdagen een reactie.